skip to Main Content
Post Koningsdag NLMuziek.nl-2

PERSBERICHT: Koningsdag alsnog een Nederlands feest met NLmuziek

Juist in deze tijd heeft Nederland een gezellige Koningsdag nodig. Dus als mensen het feest niet kunnen opzoeken, komen de artiesten gewoon naar de mensen thuis!

Door alle corona maatregelen zal Koningsdag niet hetzelfde zijn als andere jaren maar het is de enige manier om samen het virus onder controle te krijgen. Daarom zendt NLmuziek.nl op 27 april tussen 16.00 en 19.00 uur een non-stop en gratis muziekprogramma uit, zodat iedereen thuis alsnog van deze bijzondere dag kan genieten. Als iedereen meekijkt en meeluistert, liefst met de ramen open, vieren we het alsnog samen!

Een geweldige selectie van Nederlandse artiesten werkt belangeloos mee om Nederland een hart onder de riem te steken, onder wie René Froger, Paul de Leeuw, Gerard Joling, Tino Martin, Snollebollekes, Anita Meyer, Jeroen van der Boom, Ruth Jacott, Kenny B, John West, Dries Roelvink, Lange Frans, Tim Douwsma, Henk Poort, Frans Duijts, René Schuurmans, Edsilia Rombley en Danny Froger. Fantastisch dat ook Joël Borelli zijn eerste optreden geeft na hersteld te zijn van corona!

De registratie van de optredens vindt uiteraard plaats in een opnamestudio waar volgens de ‘corona richtlijnen’ wordt gewerkt.

De show zal te volgen zijn via de volgende link:

https://nlmuziek.biglink.to/Koningsdag2020

Back To Top