skip to Main Content
NLmuziek blog post

MAAK KANS OM ALS VIP NAAR TOPPERS IN CONCERT EN SNOLLEBOLLEKES TE GAAN!

Koningsdag alsnog een Nederlands feest met NLmuziek 

Juist in deze tijd heeft Nederland een gezellige Koningsdag nodig. Dus als mensen het feest niet kunnen opzoeken, komen de artiesten gewoon naar de mensen thuis! 

Door alle corona maatregelen zal Koningsdag niet hetzelfde zijn als andere jaren maar het is de enige manier om samen het virus onder controle te krijgen. Daarom zendt NLmuziek.nl op 27 april tussen 16.00 en 19.00 uur een non-stop en gratis muziekprogramma uit op Facebook en YouTube, zodat iedereen thuis alsnog van deze bijzondere dag kan genieten. Als iedereen meekijkt en meeluistert, liefst met de ramen open, vieren we het alsnog samen!

WAT MOET JE DOEN?

Wij verloten 1 “VIP TREATMENT” voor 4 personen inclusief limoservice en chauffeur voor het eerstvolgende Toppers in Concert en Snollebollekes in Concert. De chauffeur naar 

Snollebollekes in Concert is RENE FROGER en de chauffeur naar Toppers in Concert is SNOLLEBOLLEKES*

Zet jezelf op “GAAT” bij het “Koningsdag Launch Party – NLmuziek” Facebook event, volg onze Facebook en/of YouTube pagina en deel op 27 april onze “Koningsdag Launch Party Stream” op Facebook en wie weet win jij wel deze UNIEKE prijs! Gebruik bij het delen de hastag #NLmuziekKoningsdag.

De winnaar wordt rond vrijdag 8 mei bekend gemaakt. 

* Onder voorbehoud van de coronamaatregelen vanuit de overheid

Back To Top