skip to Main Content
Profielfoto

NLmuziek Bevrijdingsfeest 2020 wordt een echt Hollands muziekspektakel

Na het grote succes van de ‘NLmuziek Koningsdag Launch Party’, organiseren we nu ook het ‘NLmuziek Bevrijdingsfeest 2020’. Een speciaal Bevrijdingsdag muziekspektakel, waar iedereen vanuit huis via livestream kan meegenieten! 

Juist in deze onwerkelijke ‘corona’ tijd heeft Nederland een gezellige Bevrijdingsdag nodig. Dus als mensen het feest niet kunnen opzoeken, komen de artiesten gewoon naar de mensen thuis!

Het NLmuziek Bevrijdingsfeest is een non-stop en gratis muziekprogramma dat online wordt uitgezonden op 5 mei tussen 15.30 en 19.30 uur. Zo kan iedereen thuis alsnog van deze bijzondere dag genieten. Als iedereen meekijkt en meeluistert, liefst met de ramen open, vieren we 75 jaar vrijheid alsnog samen!

Een geweldige selectie van Nederlandse artiesten werkt belangeloos mee om Nederland een hart onder de riem te steken, onder wie René Froger, Paul de Leeuw, Gerard Joling, Tino Martin, Snollebollekes, Jeroen van der Boom, Samantha Steenwijk, Ruth Jacott, Kenny B, John West, Dries Roelvink, Lange Frans, Frans Duijts,  Edsilia Rombley en Danny Froger. Fantastisch dat ook Joël Borelli een optreden geeft na hersteld te zijn van corona!

Het programma:

15.30 – 16.00 uur: Pre party met DJ Maurice
16.00 – 19.00 uur: Optredens van alle artiesten
19.00 – 19.30 uur: After party met DJ Maurice

De registratie van de optredens vindt uiteraard plaats in een opnamestudio waar volgens de ‘corona richtlijnen’ wordt gewerkt.

De show zal te volgen zijn via YouTube en Facebook.

Back To Top